Totaal Hygiëne b.v.Prinsenstraat 254881VA ZundertNederland

U vindt ons ook op de volgende social media

U neemt toch geen risico met uw HACCP?

Contacteer ons direct voor een vrijblijvende totaaloplossing!

Lees meer

Micro-Analyse Zeeland

Micro-Analyse Zeeland is gespecialiseerd in microbiologische analyses in voornamelijk levensmiddelen, water en mest/digestaat. Daarnaast voeren wij hygiënecontroles, oppervlakte- en luchtmetingen uit. Wilt u de houdbaarheid bepalen van uw producten? Dan is Micro-Analyse Zeeland hiervoor uw juiste partner. Het onderzoek naar de aan/afwezigheid van de Legionella-bacterie in drinkwaterleidingen is een vast onderdeel van onze dienstverlening. Naast microbiologische analyses kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw chemische analyses. U kunt uw monsters zelf nemen en afgeven op ons laboratorium maar u kunt er ook voor kiezen de monsterneming en het (gekoeld) transport naar het laboratorium door een van onze buitendienst medewerkers uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over een eigen ophaal-service!

iwww.microanalyse.nl

ALcontrol Laboratories

Controle voor voedselveiligheid
Laboratoriumdiensten en technische ondersteuning op het gebied van productie, verwerking en hygiëne zijn de belangrijkste serviceaspecten van ALcontrol Food & Water. Zo beoordeelt en analyseert
iwww.alcontrol.nl

P&O Consult

Wij verzorgen in-company trainingen voor horeca- en recreatiepersoneel zoals Gastgericht en commercieel werken, Samenwerking, HACCP hygiënecode en Sociale hygiëne.
iwww.p-oconsult.nl

pestwatcher

De meest multifunctionele innovatie in plaagdiermanagement
 
het automatisch melden van bewegingsactiviteit … en/of
het automatisch melden van afname van lokmiddel … en/of
het automatisch melden van vangst
Inclusief gratis gebruik van de PestWatcher Entry – mobile App (tot 10 devices). Heb je meer wensen … neem dan een abonnement op MyPestWatcher voor uitgebreide mogelijkheden en het kunnen aansluiten van meer dan 10 hulpmiddelen.
iwww.pestwatcher.nl/

HorecaKAS

Horecamakelaar

iwww.horecakas.nl

vrienden van de horeca


iwww.vriendenvandehoreca.nl

Kolijn Bakkerij Advies


iwww.kolijnbakkerijadvies.nl

Allergenen Management Systeem (AMS)

Eenvoudig, snel en volledig

AMS is een handige online tool waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Op verzoek van uw klant heeft u alle gewenste informatie direct beschikbaar.
iwww.allergenenmanagementsysteem.nl/

NVSN

De statutaire doelstelling van de NVSN omvat de behartiging van de algemene en immateriële belangen van haar leden en de bedrijfstakken, waartoe deze behoren
iwww.noordzeestrandnieuws.nl

Hygiënecode online

De HACCP app voor alle bedrijven die voedsel verwerken of verkopen. Met vele extra mogelijkheden.
iwww.hygienecodeonline.nl

Sentho Hygiënische afbouwprojecten

WAND-PLAFOND-VLOER
iwww.sentho.nl

z Erkend leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf.

ZZP west Brabant

Lid Expertisegroep
iwww.zzpwestbrabant.nl

Hygiëne Advies

Voor al uw vragen op Hygiëne en Voeding!
iwww.hygiene-advies.nl

ZuiverEten

Zuiver Eten is een adviesbureau voor bedrijven in de foodservice industrie. Wij zijn gespecialiseerd in allergenendeclaratie en hygiene
iwww.zuiver-eten.nl

Flexiwebs

Ontwikkeling van maatwerk internet oplossingen.
iwww.flexiwebs.nl

HACCP formulieren in België

Het digitaal programma voor uw HACCP is nu in België actief. Dus Hygiënecode online is nu ook verkrijgbaar in België.
iwww.haccpformulieren.be

BrightNew

BrightNew, met professionele reinigingsproducten van het merk DIPP

Opgericht in 2010 door Hans-Peter van Eck en leverancier van een breed assortiment aan kwalitatieve reinigingsproducten voor professioneel gebruik van het merk DIPP PROFESSIONAL. Afzetgebied voor BrightNew is Nederland en de focus ligt op de Horeca.

Het assortiment is onder te verdelen in vijf segmenten: interieur, keuken, sanitair, vloeren en industrie. Dus voor elke toepassing hebben wij wel een oplossing!

Wij houden van openheid en transparantie, staan graag dicht bij onze klanten en willen samen werken aan duurzame oplossingen. Vol enthousiasme duiken wij in nieuwe ontwikkelingen en gaan de uitdagingen aan die op ons pad komen. Onze aanpak is gericht op het eindresultaat en we zijn pas tevreden als de 1e goede resultaten zichtbaar zijn!

 

Het concept van BrightNew

Alle producten die BrightNew op de markt brengt hebben een aantal zaken gemeen: ze zijn Economisch, Efficiënt en Eerlijk. Het werkt sneller, is kostenbesparend en ze doen wat we beloven. We noemen dat het BrightNew E3-concept®.

 

Voor informatie en inspiratie

Kijk op www.brightnew.nl of stuur een mail naar info@brightnew.nl. Bellen kan natuurlijk ook met Hans-Peter van Eck op nummer: 06-53243210

iwww.brightnew.nl

Food Lab Zeeland

FoodLab Zeeland is een organisatienetwerk met aan de ene kant horeca-ondernemers, producenten en leveranciers van het Zeeuwse regionale product, overkoepelende organisaties en kenniscentra en aan de andere kant het VMBO en MBO horeca-onderwijs in Zeeland; partners die allemaal dezelfde doelen nastreven. FoodLab Zeeland richt zich op een betere afstemming van het Zeeuwse horeca-onderwijs op de behoefte van het Zeeuwse bedrijfsleven om knelpunten in de arbeidsmarkt op te lossen en profileert het unieke van de regio Zeeland op culinair gebied.
iwww.foodlabzeeland.nl

sense any where

Draadloos detecteren, loggen en bedienen....Overal.

SenseAnyWhere ontwikkelt, produceert en verkoopt ultra-low-power draadloze sensoren die communiceren met en opslaan in de cloud. Onze sensoren zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden en hebben een levensduur van 10 jaar.

En gekoppeld met het systeem Hygiënecode Online.
iwww.senseanywhere.com

Proof Bakery

 een plek voor brood en banket, een plek waar je lekker even kunt zitten en iets kunt eten en drinken en waar we je elke keer verrassen met nieuwe producten en activiteiten. Producten die met respect voor het ambacht gemaakt worden, met lange processen, desem, eerlijke ingrediënten en transparantie in bereidingswijze. Je ziet de bevlogen vakmensen elke dag jouw producten recht voor je neus maken!
iwww.proofbakery.nl

LABELLORD

Dankzij jarenlange ervaring beschikt LABELLORD over een schat aan kennis op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Deze kennis delen wij graag met u en daarom helpt LABELLORD bedrijven en instellingen die voedsel verwerken aan alle regels op het gebied van voedselveiligheid te voldoen. Onze oplossingen variëren van eenvoudige daglabels tot een uitgebreid systeem waarmee ter plaatse de juiste etiketten kunnen worden geprint. Deze oplossingen zorgen ervoor dat u, ongeacht de branche waarin u werkt, uw gasten veilig en vers voedsel kunt aanbieden. Dit is gekoppeld met Hygiënecode Online.

iwww.labellord.eu/nl

De ideale online oplossing voor het registreren,
bijhouden en handhaven van de hygiëneregels
in uw bedrijf, zonder papieren rompslomp?